Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Адвокатське об'єднання «Адвокатське бюро «ЮРГАЗЕНЕРГО» ВІДЗНАЧЕНО НАГОРОДОЮ «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2021»

       За бездоганну ділову репутацію Адвокатське об'єднання «Адвокатське бюро «ЮРГАЗЕНЕРГО» нагороджено почесним званням «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2021».
Адвокатського об'єднання “АБ “Юргазенерго” засноване у  2009 році у м.Харкові та на сьогодні має партнерів майже у кожному місці України. Співробітниками та партнерами Адвокатського об'єднання є юристи, які мають досвід роботи слідчими або прокурорами, працювали в судових установах, податкових службах, є відмінниками престижних ВУЗів у сфері юриспруденції.

img

     Очолює Адвокатське об'єднання  Фесенко Сергій Володимирович, що займає посаду керівника з часу заснування. За час керівництва Сергія Володимировича новостворена юридична компанія досягла  успішності та визнання у світі. По офіційним показникам якості правової допомоги та діяльності, Адвокатське об'єднання “АБ “Юргазенерго” займає перше місце по Україні серед підприємств Харківській області по КВЕД 69.10 - “Діяльність у сфері права”.    

        Загальна сфера діяльності Адвокатського об'єднання “АБ “Юргазенерго” є захист бізнесу (оперативне реагування на проблеми клієнтів - обшуки, фактичні перевірки, ДТП, та інше...) та супровід господарської діяльності підприємств (договірна робота, сфера публічних закупівель, податкова оптимізація, організація переговорів, медіація). 

 

Спеціалізовані сфери діяльності - правова допомога енергетичним та нафтогазовим компаніям.   

 

       Наполегливість адвокатів адвокатського об’єднання  підтверджується багаторічною стабільністю роботи коллективу та ростом клієнтської бази протягом останніх 10 років. Спроможність знаходити правовий шлях у начебто безпорадній ситуації та доводити справу до перемоги - девіз Адвокатського об'єднання, перевірений Клієнтами.

 

       В історії Української юриспруденції успішна робота адвокатів Адвокатського об'єднання “АБ “Юргазенерго” відмічена також винесенням вперше в історії України Конституційним судом України в складі великої палати забезпечувального наказу, яким заборонено виконання рішення суду, яке вступило в законну силу по цивільній справі.

 

img

       Адвокатське об'єднання “АБ “Юргазенерго” є  надійним юридичним партнером Бізнесу, про що свідчить постійне збільшення чисельності Клієнтів, партнерів та співробітників Адвокатського об'єднання на протязі більше 10 років.       

       Адвокатське об'єднання створює умови для юрисконсультів та помічників щодо отримання статусу адвоката, організовує семінари і круглі столи з підвищення кваліфікації адвокатів, ініціює законодавчі зміни,  надає правові висновки. Партнери Адвокатського об'єднання приймали участь в атестаційних комісіях органів поліції та в громадській раді доброчесності. Також партнери неодноразово використовували адвокатський досвід для державної служби в органах державної влади на період зупинення адвокатської діяльності. 

 

 

 

САЙТ КОМПАНІЇ: https://urgazenergo.in.ua/

02.08.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter