Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Товариство з обмеженою відповідальністю «КОРФАД» ПРИСВОЄНЕ ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2021»

       Фабрика KORFAD - українське підприємство, яке займається виробництвом збірних, щитових міжкімнатних дверей, використовуючи захисно-декоративне покриття Sincrolam (Італія), ПВХ (Німеччина), PET та поліпропілен (Японія).

       Ми виготовляємо двері з використанням новітнього європейського обладнання, передових технологій, високоякісних оздоблювальних матеріалів, що обумовлює бездоганну якість і при цьому доступну ціну виробленої продукції. Всі етапи створення продукції вивірені, доведені до автоматизму і проходять суворий багаторівневий контроль.

       У модельному ряді Фабрики представлені більш ніж 4300 варіацій дверей, близько 80 приголомшливих декорів для будь-яких інтер'єрів і приміщень, в різних цінових категоріях, починаючи з економ-сегмента і закінчуючи преміум-сегментом. На сьогодні компанія має чотири власні торгові марки: «KORFAD», «LEADOR», «DARUMI», «STILDOORS».

       Отримана нагорода - це свідчення правильно обраної стратегії та довіри споживачів, динамічного розвитку та вдосконалення підприємства, ефективності нашої роботи та гарантія високої якості продукції.

       Ця відзнака відображає наші стандарти чесного й прозорого ведення бізнесу і, безумовно, є результатом кропіткої роботи кожного члена нашої команди.

       Ми розцінюємо це як визнання лідерства та професіоналізму, і, в той же час – як велику відповідальність і стимул вдосконалюватися, підкорювати нові професійні вершини, ще вище піднімати планку заслуг. Ми маємо намір докласти всіх зусиль задля підвищення і без того високого рівня довіри клієнтів та партнерів до нашої компанії.

       Команда фабрики безмежно радіє та продовжує працювати для того, аби і надалі виготовляти продукцію, яка допомагає створити затишок без будь-яких обмежень. Ми впевнені, що кращим визнанням нашої роботи є вдячність кожного клієнта за досягнутий результат. Нашими найголовнішими принципами залишатимуться відкритість, орієнтованість на кожного споживача, готовність до змін та вдосконалення, відповідальність перед кожним клієнтом та відповідність високим стандартам якості.

 

З повагою та найкращими побажаннями.

Мисник Олександр Миколайович

Директор ТОВ «КОРФАД»

 

САЙТКОМПАНІЇ: https://www.korfad.com.ua/

24.06.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter